uniquebeds.dk
-25%

Kapok topmadras fra Cocoon 120×200 | 5cm

100% Økologisk, GOTS Certificeret & Allergivenlig

1.724,25 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i soveværelset med kapok

En super lækker kapok topmadras i 100% økologiske, kemifrie og bæredygtige materialer. Kapokfiberen sikrer dig en en 100% kemifri og allergivenlig topmadras, her får du de bedste rammer for en naturlig og upåvirket søvn. Kapokfiberens temperaturregulerende og fugttransporterende egenskaber sørger for at lede den overskydende varme og fugt væk fra kroppen, så undgår du at få det for varmt og svede og kan i stedet opnå en behagelig stabil søvn. En kapok topmadras er fast som anbefalet af eksperter, men ønsker du at tilføre blødhed til din topmadras, anbefaler vi, at du bruger en kapok rullemadras.

 • 100% Dansk design
 • 100% Genanvendelig
 • 100% økologisk bomuld
 • Antibakteriel & Allergivenlig
 • 100% Vegansk og fri for kemi
 • Åndbar & Temperaturregulerende
 • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
 • GOTS certificeret – Bæredygtig fra start til slut

Alt fra Cocoon bliver leveret i 100% Genanvendt emballage med miljøvenligt naturtape

  • kr
 • Leveringstid 2-5 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

ALLERGIVENLIG OG ØKOLOGISK KAPOK TOPMADRAS 120×200

Skab et sundt, økologisk og allergivenligt sovemiljø med kapok

En kapok topmadras fra Cocoon er det bedste alternativ til en topmadras af skum og hvis du ønsker en allergivenlig og kemifri topmadras. Dette produkt fra Cocoon er både en lækker tilføjelse til en kapok madras men også en skum- og fjedermadras. Kapok topmadrassen er stoppet blødere end en almindelig kapok madras, og vil tilføre ekstra blødhed til en hård madras.

Dette produkt er stoppet med økologiske og bæredygtige naturfibre, kaldet Kapok. Kapokfiberen kommer fra en frøbælg fra kapoktræet, der vokser vildt i nogle af verdens tætteste tropiske regnskove. Fiberen er verdens mindste og letteste naturfiber i verden, og er 8 gange luftigere end bomuld. Dette gør fiberen fantastisk til at regulere varmen omkring kroppen og transportere den overskydende fugt og varme væk fra kroppen. Kapokfiberen er derudover også naturlig hydrofobisk – vandafvisende. Dette gør at kapokfiberen ikke opsuger vand ligesom bomuld og fjerprodukter gør. Et produkt af kapok som det her, er derfor det perfekte valg, hvis man har det varmt og sveder om natten.

Du kan fuldend dit økologiske sovemiljø med en lækker kapokdyne og pude.

100% ALLERGIVENLIG

Kapok er 100% naturlig og økologisk, da der ikke er brugt nogen form for kemikalier under produktionen og forarbejdningen af produkterne. Kapok kan anbefales til folk med allergi, da fiberen indeholder et bitterstof, som gør den modstandsdygtig overfor husstøvmider.

100% ØKOLOGISK

Kapok er en 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser vildt i de tropiske skove. Kapokfiberen indeholder 80% luft og er 8 gange lettere end bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfiber i verden og meget mere åndbar end nogen anden fiber. Derfor har kapok fra naturens side en hel unik evne til at temperaturregulere og transportere fugt og er en fantastisk løsning til både babyer, børn og voksne.

Cocoon kapok topmadrasser er fyldt med økologisk kapok omfavnet af et vår/betræk af 100% økologisk certificeret bomuld.

100% BÆREDYGTIG

Kapok er et 100% naturmateriale som vokser og år efter år kan høstes fra Kapoktræerne. Da man ikke fælder kapoktræerne ved høstning af bælgende, er produktionen af kapok med til at sikre bevaringen af de gamle træer. Træerne er levebrød for mange bønder, som kan høste disse kapokbælge generation efter generation.

UNIK ÅNDBARHED

På grund af fiberens fantastiske åndbarhed vil du opnå en fantastisk temperaturreguleret nattesøvn.

Læs meget mere om kapok hér

ET HELLIGT TRÆ

På grund af kapoktræets imponerende højde og udseende mente Mayaerne, at det hellige træ voksede op i himlen til guderne. Derfor havde guderne puttet torne på forneden af træet for at forhindre folket i at kravle op til himlen.

ET HÅNDLAVET PRODUKT

Kapok er blevet brugt i mange år på grund af dets gode egenskaber. Eksempelvis blev kapok brugt til at fore snestøvler tilbage i 1953 når man skulle bestige Mount Everest. Men beklageligvis er kapokfiberen lettere besværlig at indsamle og forarbejde, og derfor er kapokfiberen ikke særlige udbredt i dag. Cocoon kapokprodukter bliver både syet og stoppet i hånden og kan derfor variere en smule.

DERFOR SKAL DU VÆLGE KAPOK

En kapok topmadras er det rigtige valg til dig, som ønsker en allergivenlig, bæredygtig og økologisk topmadras. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. Et produkt af kapok er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. Når du sover på en kapok topmadras vil din seng hverken blive fugtig eller for varm.

Endnu en fordel ved at vælge en kapok topmadras er, at kapokfiberen er modstandsdygtig overfor mider, som eksempelvis husstøvmider. De kan lide at leve i et fugtigt miljø. Men da kapokfiberen ikke optager fugt, men transportere den videre, kan husstøvmider ikke leve i en kapokfiber. Hertil er Cocoon kapok 100% økologisk uden tilsætning af kemikalier, pesticider mv. Du kan altså trygt lægge dig godt til rette på Cocoon kapok topmadras velvidende, at du ligger på en 100% allergivenlig produkt.

For at finde ud af hvordan du vælger den rigtige madras, kan du læse med hér

VEDLIGEHOLDELSE AF DIN KAPOKMADRAS

Som med alle topmadrasser, er det en god ide at vende topmadrassen en gang imellem, for at få luftet topmadrassen. Vend gerne topmadrassen hver gang du skifter sengetøj. 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 120 × 200 × 5 cm

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: