uniquebeds.dk

Mellemhøj seng fra Hoppekids | Hvid | 90×200

Svanemærket & FSC certificeret

3.949,00 kr Inkl. moms

Sengen

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Miljøvenlig overfladebehandling
 • Svanemærket – Bedre for dig & Miljøet
 • FSC certificeret – Miljøvenligt & bæredygtigt træ
 • Håndlavet af fagfolk i bæredygtige kvalitetsmaterialer
 • TÜV certificeret – Sikkerhed efter de strengeste EU krav

Madrasserne

 • Dansk design
 • Håndlavet i Danmark
 • Bæredygtigt Waterlilly skum
 • Unik kropsstøtte & trykaflastning
 • Svanemærket – Bedre for dig & Miljøet
 • Betræk i Bambus & uld – Åndbart og ventilerende
 • Håndlavet af fagfolk i bæredygtige kvalitetsmaterialer
 • Betrækket er syet af Oeko-Tex 100-certificerede metervarer

”Svanemærkede børnemøbler lever op til skrappe krav til både miljø, sundhed og kvalitet. Og møblerne er testet efter internationale testmetoder i forhold til styrke, sikkerhed og stabilitet. Det betyder, at du får et møbel med lang holdbarhed, som er trygt for dit barn at sove og lege i – og at dit barn ikke bliver udsat for unødvendige stoffer ved indånding eller nærkontakt med møblet”

  • 530.56 kr
  • kr
  • kr
  • kr
 • Leveringstid 2-4 uger

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Når du køber senge fra Hoppekids, sikre du dit barn får mindre kemi i børneværelset, mens du giver mere skov til verden

Der er børneværelser – og så er der børneværelser med hjerte og sjæl. For os hos Unique|Beds er et godt børneværelse mere end bare et rum med møbler.

Vi ønsker at give dig mere end bare møbler. Vi vil gerne inspirere dig til, at se på børneværelset som vi gør: Som et univers af fantasi og muligheder, der på alle måder skal passe på det mest dyrebare i verden – vores børn

Mellemhøj sengen fra Hoppekids er en god og praktisk seng. Den kan passe ind på selv de mindste børneværelser og giver ekstra gulvplads. Med en højde på hele 108 cm under sengen er der plads til opbevaring, en luksus-hule eller måske et legekøkken med tilhørende spiseplads. Kun fantasien sætter grænserne.

Med en samlet højde på 177 cm er sengen perfekt til lidt større børn. Det kan være sjovt og spændende at skulle kravle i seng, men uden at sengen er så høj at den måske føles utryg.

Sengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den store størrelse giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at I kan ligge i sengen, når der skal læses godnathistorier. Sengen er testet til en bæreevne på 100 kg.

SVANEMÆRKEDE MADRASSER

ECO Dream 9cm – Bæredygtigt Waterlilly

Hoppekids Eco Dream madras er en allergivenlig madras, der sikrer barnet velvære og god søvn. Madrassen er produceret i Danmark og i det Svanemærkede Waterlily® skum, der giver affjedrende, blød og behagelig komfort. Udformede kanaler i madrassen sikrer, at varme og fugt ikke samles på overfladen.

Madrassen leveres inklusiv et madrasbetræk bestående af bløde bambusfibre på ydersiden med indkviltet thermould, som leder fugt og varme væk fra kroppen.

Betrækket er syet af Oeko-Tex 100-certificerede metervarer. Det har lynlås på 3 sider, hvilket gør det nemt og hurtigt at montere.

ECO Luxury 12cm – 9cm bæredygtigt Waterlilly + 3cm Clecius trykaflastende helseskum

Hoppekids Eco Luxury madras er et miljøvenligt valg produceret med henblik på lav miljøbelastning og lang levetid. Kernemadrassen er lavet i det svanemærkede Waterlily® skum, der yder optimal komfort. Eco Luxury madrassen har et blødt og trykaflastende toplag i Celsius helseskum, der former sig efter kroppen for at give støtte.

Madrassen leveres inklusiv et madrasbetræk bestående af bløde bambusfibre på ydersiden med indkviltet thermould, som leder fugt og varme væk fra kroppen.

Betrækket er syet af Oeko-Tex 100-certificerede metervarer. Det har lynlås på 3 sider, hvilket gør det nemt og hurtigt at montere.

Madrasbetrækket

Madrasbetrækket for ECO Dream og ECO Luxury består af bløde bambusfibre på ydersiden med indkviltet thermould, som leder fugt og varme væk fra kroppen.

Derfor skal du vælge SVANEMÆRKET

Du kender sikkert Svanemærket fra vaskepulver, creme eller toiletpapir. Dine børnemøbler kan faktisk også være Svanemærket, men hvad er Svanemærket helt præcist, og hvad betyder det for dig og dine børn? Svanemærket står for skrappe miljø- og kemikaliekrav Svanen er et miljømærke, der kun kan findes på nonfood varer, og som sikrer, at hele produktets rejse fra råvare til produktion, brug, bortskaffelse og recirkulering af materialer inddrages i vurderingen, når kravene til miljømærkede produkter bliver fastsat. Produkterne lever bl.a. op til skrappe kemikaliekrav – det er både godt for din og dine børns sundhed, for de mennesker, der fremstiller produkterne, og for miljøet. Kravene bliver konstant opdateret og strammet, så du som forbruger altid kan være sikker på, at svanemærkede produkter er miljømæssigt bæredygtige – og bedre for både miljø og sundhed. Træet i møbler med Svanemærket skal komme fra
beviseligt lovligt fældede træer, og træets oprindelse skal kunne spores. En høj andel af træet skal komme fra certificeret, bæredygtigt skovbrug. Derudover
må møblerne ikke indeholde kemikalier som ftalater, tungmetaller, såkaldte bromerede flammehæmmere eller fluorstoffer, der kan virke hormonforstyrrende. Der må heller ikke være kræftfremkaldende stoffer i den lim og maling, der bliver benyttet. Der er strenge krav til overfladebehandlingens afdampning, fordi det er vigtigt for indeklimaet og for dem, der bruger møblerne. Svanemærket stiller også krav til møblernes holdbarhed, da størstedelen af miljøbelastningen sker i produktionen, og des længere møblerne holder, desto færre møbler er der behov for at producere. Svanemærket på møbler er derfor også et klart kvalitetsstempel i forhold til møblernes holdbarhed og genbrugsværdi.

Hvad betyder det for dig og dine børn?
Svanemærket på dine børnemøbler betyder, at du er med til at sikre bevarelse af skove i verden. Det betyder, at du tager ansvar og tænker over, hvilke kemikalier der skal holdes ude af naturen og ude af dit hjem. Det betyder, at du gerne vil spare på de få ressourcer, vi har. Det betyder altså, at du kan være tryg ved, at møblerne er produceret ansvarligt og med øje for den fremtid, hvor dine børn selv er blevet voksne. Svanemærket på dine møbler er også ensbetydende med, at du kan være tryg ved, at dine børns sundhed ikke er i fare, når de bevæger sig i, ved og på møblerne. Så gør det heller ikke noget, hvis der bliver smagt lidt på dem, da der ikke afgives nogen unødvendige stoffer i forbindelse med berøring, ’bekravling’ eller ’besavling’. Og så skal specielt børnemøbler også kunne holde til noget, og ved at vælge børnemøbler med Svanemærket er du sikret, at møblerne er slidstærke og meget holdbare, så de holder til den behandling, som kun børn kan give dem. Med Svanemærket er du med andre ord sikret langtidsholdbar kvalitet og hensyn til miljøet, til dig, til dine børn og til fremtiden.

Yderligere information

Vægt 30 kg
Størrelse 90 × 200 cm