uniquebeds.dk

More Puf fra Karup Design

Øko-tex certificeret | Flere farver

1.104,35 kr1.429,35 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Øko-tex certificeret materialer
 • Masser af unikke farvekombinationer
 • Liggemål på 70×210 ved 3 og 140×210 ved 6

Vælg madrasfarve for at se billeder i den kombination

Ryd
 • Leveringstid 3 - 6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

More puffen er den perfekte partner. hvad enten du vil spille spil med venner og familie på gulvet, have ekstra siddepladser, have en puf som du kan lægge fødderne på når du skal slappe af, eller som en seng ved at kombinere flere op mod hinanden – More kan vælges i en masse nøje udvalgte farver.

510 ivory More puf karup design oeko tex 1

Med More puffen får du en masse egenskaber. Udover den gode kvalitet og lange holdbarhed vil More puffen tilføje en nordisk stil til dit hjem og være din ledsager til siddepladser når du har gæster, More kan endda bruges som en 70×210 gæsteseng ved at kombinerer 3 af dem og en 140×210 seng når du bruger 6 af dem

Sidst men ikke mindst udgør More Puffen en perfekt ø som invitere til leg, hvor små kan kravle, hoppe og tumle – Elsket af både små og voksne.

Derfor er More puffen helt unik

Når du vælger More puffen fra Karup Design får du meget mere end bare en lækker Puf. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler – at komme fra funktion A til B eller C og tilbage igen er overraskende intuitivt og let. Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads., hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.

Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle sovesofaerne og futonstolene fremstilles af overskuds materiale fra tekstilbranchen. Derudover er alle tekstilerne på Karup Designs sovesofaer, madrasser, daybeds, futon stole og puffer øko-tex certificeret som sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

755 mocca More puf karup design oeko tex 3

Futonen i et innovativt dansk design

Denne karakteristiske Puf er en videreudvikling af sovesofaen som stammer fra en gammel japansk opfindelse, den polstrede og sammenfoldelige futonmadras oprindeligt fyldt med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et 3-delt sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “futonsofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-sovesofaer.

En futon er det japanske ord, der bruges til at beskrive et soveværelse. En traditionel japansk futon kan opbevares væk om dagen og tages ud for at sove om natten. En af de største fordele ved futon er, at den er foldbar og tager lidt plads, hvilket perfekt passer til den japanske minimalistiske måde at leve på. Futons placeres for det meste på tatami, hvilket giver en blødere base for futon. Karup Design tog denne japanske tradition og tilføjede den et dansk præg. Vores futon-madrasser er tykkere og tættere end deres traditionelle japanske kolleger. Afhængigt af hvilket produkt de bruges til, kan fyldningen variere. Men de har en ting til fælles: De er meget alsidige og kan om nødvendigt opbevares væk.

Puffen giver dig en medium fast sovekomfort. Den totale tykkelse er 22cm bestående af overskudmaterialer fra tekstilbranchen.

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Øko-tex certificeret materialer
 • Masser af unikke farvekombinationer
 • Liggemål på 70×210 ved 3 og 140×210 ved 6

Yderligere information

Vægt 30 kg
PUF MÅL

Højde 22cm. Bredde 70cm. Dybde 70cm.

PUF FYLD

Overskuds materiale fra tekstilbranchen

BOLSTER

Mixed = 80% Bomuld og 20% Polyester (Øko-tex)
Corduroy = 100% Polyester (Øko-tex)

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: