uniquebeds.dk

Naturlatex Topmadras fra Getama 90×200 | 6cm

Uld & RAMI | Økocertificeret | Flere farver

3.224,25 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • Allergivenlig & bæredygtig
 • CO2-neutrale naturmaterialer
 • Øko-Tex certificeret naturmaterialer
 • kan skræddersyes i enhver bredde og længde
 • Bæredygtigt RAMI lavet af 80% Uld & 20% RAMI
 • Oplev Getama topmadrassen i vores butik/showroom

Vi anbefaler at du tilvælger en rullemadras da den forlænger levetiden betydeligt og nemt kan vaskes

Vælg farve på betræk for at se billeder i den farve

Ryd
  • kr
 • Leveringstid 2 - 6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

LUKSURIØSE TOPMADRASSER FRA GETAMA

Naturlatex topmadrassen er Getamas bedste topmadras i skum, det er som at svæve på en sky. Naturlatex bliver tappet fra de sydøstasiatiske gummitræer kaldet Hevea Brasiliensis og er et CO2-negativt materiale, hvilket betyder at gummitræerne optager mere kuldioxid fra atmosfæren, end der udsendes under transport og forarbejdning.

Naturlatex traeer

Getamas allergivenlige naturlatex topmadras produceres på en måde, som er endnu mere miljøvenlig end produktionen af klassiske naturlatex topmadrasser på markedet. Getama bruger nemlig den helt nye SonoCore metode som betyder at din nye naturlatex topmadras laves med ”højfrekvens lydbølger”. Det giver cellestrukturen langt større åndbar end tidligere anvendte metoder og giver din topmadras en meget lang levetid. Derudover passer naturlatex til alle kropstyper, da den trykaflaster og tilpasser sig til dig.

Med SonoCore metoden tager naturlatex topmadrassen fra Getama ikke imod din kropsvarme når du sover, hvilket sikre dig en behagelig søvn hvor du ikke sveder og får det for varmt sammenlignet med lignende topmadrasser, hvorfor den også holdes både renere og friskere i hele levetiden.

Økocertificeret betræk | 100% organisk RAMI & komfortabelt Stretch

I de fleste hjem ses sengen som det centrale møbel i soveværelset og netop derfor giver Getama dig muligheden for at din nye Topmadras får det ”lille ekstra”, der gør hele forskellen. Når du vælger ny seng, madras, topmadras og sengegavl fra Getama, får du muligheden for selv at vælge den farve du bedst kan lide med tekstilet RAMI som består af 100% naturlige plantefibre og er i familie med naturligt Hør og er derfor bæredygtigt og allergivenligt. Getama har gennem kvalitets uld og den unikke RAMI skabt en smuk og slidstærk kombination gennem 80% naturlig Uld og 20% naturlig RAMI. På overfladen er der syet stretch i for at give en ekstra lækker blødhed og komfort. Det er den perfekte sammensætning for at få en slidstyrke og levetid udover det sædvanlige i et smukt dansk design.

RAMI har været anvendt i flere tusinde år grundet de gode egenskaber, helt tilbage fra de gamle egypteres tid, har man brugt RAMI til de mest eksklusive tekstiler og klæder. Getama har nøje udvalgt RAMI serien i moderne toner, lige fra de mere moderne og kulørte farver til nogle tidløse farver. Alle vil sætte en smuk ramme om din nye seng, madras, topmadras og sengegavl. Med Getama bliver du sikret et smukt dansk design som håndlaves i Danmark, med over 100års tradition med kvalitet i særklasse.

Getama topmadrasser i hypersoft naturlatex og bomuld RAMI paa vaerkstedet

Betrækket bliver syet af Getama værkstedets egen syerske. Præcision er afgørende for at du får denne organiske bomuld eller RAMI tæt monteret omkring topmadrassen, hvilket danner en blød, åndbar og beskyttende overflade. 

Egenskaber

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • Allergivenlig og bæredygtig
 • CO2-neutrale naturmaterialer
 • Øko-Tex certificeret naturmaterialer
 • kan skræddersyes i enhver bredde og længde
 • Bæredygtigt RAMI lavet af 80% Uld & 20% RAMI
 • Oplev Getama topmadrassen i vores butik/showroom

Læs om vores mange leveringsmuligheder hér

Skal det være helt unikt?

Getama topmadrasser i hypersoft naturlatex og bomuld RAMI paa vaerkstedet 1

Alle Getamas Senge, Madrasser, Topmadrasser og Sengegavle kan laves i præcis det mål du ønsker og hvis du drømmer om en helt speciel farve eller et specielt materiale som Velour, Læder eller noget helt tredje så kontakt os for mulighederne og pris – som udgangspunkt er alt muligt.

HISTORIEN BAG

Getama er indbegrebet af noget ægte dansk, du får noget af det mest danske indenfor Senge og Møbler hvor både designs, håndværket og kvaliteten er i særklasse. Siden 1899 har solidt håndværk på værkstedet i Gedsted skabt unikke Senge og Møbler som i dag har mere end 120års erfaring. Vi kan heldigvis stadigvæk få håndlavet unikke senge og møbler tilpasset den kvalitetsbevidste dansker.

Helt tilbage i 1899 hvor madrasser bestod af halm og lyng fik grundlæggeren Carl Pedersen den lyse idé, at bruge al overskuds tangen som Limfjorden skyllede ind på land hver eneste dag som fyld i madrasserne. Tiderne er skiftet mange gange siden, hvilket ses på de unikke kvalitetsmaterialer som bruges i dag, men håndværket og de bærende designs af blandt andet Hans J. Wegner, der siden 1949 ofte holdt til på værkstedet, hvor han snedkererede, finpudsede og justerede de nye møbler, indtil de tilfredsstillede hans æstetiske smag og var udformet på en helt unik måde. Wegner var én af Getamas hovedarkitekter og tegnede adskillige mesterværker for virksomheden. Wegner er fortsat en vigtig del af det traditionsrige håndværk du får, når du køber ny seng, madras, topmadras og møbler fra Getama. Læs mere om Getama hér

Yderligere information

Vægt 30 kg
TOPMADRAS STØRRELSE

Højde 6cm. Bredde 90cm. Længde 200cm.

TOPMADRAS BETRÆK

80% Uld og 20% RAMI med Stretch på liggefladen

TOPMADRAS FYLD

Naturlatex

MILJØ & SUNDHEDSMÆRKNINGER

Øko-Tex certificeret

DESIGN & PRODUKTION

Alt fra Getama er danske designs
Alt fra Getama håndlaves i Danmark på Gedsted Møbel og Sengefabrik

VASKEVEJLEDNING

Det er muligt at vaske betrækket på topmadrassen, da der er monteret en lynlås, så det nemt kan afmonteres og vaskes ved 40 ° C. Vi anbefaler dog at vaske ved 30 ° C for at lægge mindre belastning på miljøet.
– Da disse betræk krymper i vask anbefaler vi at du lægger en rullemadras på sengen som nemt kan vaskes og samtidig er allergivenlig.

TØRRING

Stræk i betrækkets ender efter vask for at forhindre det krymper og lad det derefter lufttørre.

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: