uniquebeds.dk

Peek futonseng fra Karup design 160×200

Massiv FSC fyrretræ & naturlatex | Flere farver

15.499,00 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • FSC certificeret
 • Naturmaterialer
 • Dansk leverandør
 • Øko-tex certificeret
 • Masser opbevaringsplads
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Inklusiv 2 moderne lamper

Vælg både rammefarve og madrasfarve for at se billeder i den kombination

Ryd
  • kr
  • kr
 • Leveringstid 3 - 6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Peek futonsengen er designet til at tjene to hovedformål: At være en dejlig seng og give mere åbent rum til dine ejendele. Peek er lavet af massivt FSC®-certificeret fyrretræ og har et smukt og funktionelt hovedgærde. Rammen fås i let træ eller overtrukket med sort vandbaseret lak. Den brede ramme giver dig mulighed for nemt at opbevare og oplade din telefon fra din seng og lade dine yndlingsbøger iPad ligge bag sengegavlen. Med Peek får du et design sjældent set før… De to huller i sengegavlen er meningsfulde holdere til hyggelig belysning. Sæt kablerne rundt, og vælg dine yndlings pærer. Peek er en kombination af flere funktioner – opbevaring, natbord og plads til en god nats søvn.

Derfor er Peek futonsengen helt unik

Når du vælger en Sengeramme fra Karup Design får du meget mere end bare en lækker sengeramme. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler – Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads., hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.

Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af overskuds materiale fra tekstilbranchen. Derudover er alle tekstilerne Karup Design bruger øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

Karup Designs dobbelte naturlatex futon er en 18 cm tyk madras med Øko-tex certificeret naturligt bomuld med en dobbelt kerne af 100% naturlatex . Karup Designs futons har højere tæthed og tykkelse end traditionelle Japanske futons, Her har Karup Design taget de bedste egenskaber fra den traditionelle futon og fået nogle af landets mest innovative designere til at udvikler futonen til noget endnu bedre. Den dobbelte naturlatex futon giver dig en blød futon. Bomulden i futonen vil tilpasse sig og støtte din krop, mens den dobbelte naturlatex vil isolere og understøtte al bevægelse – En futon kan ikke sammenlignes med springmadrasser og skummadrasser da en futon som hovedregel er fastere.

Futonen i et innovativt dansk design

Karup Designs karakteristiske Futonmadrasser stammer fra en gammel japansk opfindelse, hvor den polstrede og sammenfoldelige futonmadras oprindeligt blev fyldt med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “Futon Sovesofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-sovesofaer og nu også luksus madrasser og sengerammer. Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af markedets bedste kvalitets naturmaterialer. Derudover er alle tekstilerne som Karup Design bruger øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • FSC certificeret
 • Naturmaterialer
 • Dansk leverandør
 • Øko-tex certificeret
 • Masser opbevaringsplads
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Inklusiv 2 moderne lamper

Yderligere information

Vægt 30 kg
SENGERAMME MÅL

Højde 21cm. Bredde 184cm. Længde 226cm.

MADRAS STØRRELSE

Højde 18cm. Bredde 160cm. Længde 200cm.

MADRAS FYLD

10cm. naturligt bomuld og en kerne af 8cm. naturlatex

BOLSTER

Cotton = 100% Øko-tex bomuld

RAMME

Massiv FSC certificeret Fyrretræ

INKLUSIV

2 sengelamper er inkluderet når du bestiller Peek, så det eneste du skal gøre, er at finde to pærer som du kan li´(medfølger ikke). Ledningen er 3 meter lang og  lamperne bruger 4W LED E27 pærer

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: