uniquebeds.dk

RM20 Sengeramme fra Getama | 180×210

Massiv Egetræ | Dansk design & Dansk håndværk gennem 120 år | Flere farver

15.524,25 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • Over 120 år med dansk design & håndværk
 • Bæredygtige og CO2 neutrale naturmaterialer
 • RM20 kan håndlaves i enhver bredde og længde
 • Skab dit eget unikke udtryk med den farve du ønsker
 • Oplev Getama Sengerammen i vores butik/showroom
 • Ønsker du en træ farveprøve kan du nemt få det tilsendt

Vælg egetræs behandling for at se billeder i den farve

Ryd
 • Leveringstid 2 - 6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

LUKSURIØSE SENGERAMMER FRA GETAMA

RM20 Sengerammen er skabt i et enestående dansk design, hvor alt håndlaves af Getamas egne snedkere ved brug af 100% massive egetræsplanker. RM20 bliver fremstillet på Getamas egen sengefabrik i Gedsted, hvor håndværket og kvaliteten har mere end 120år bag sig. Her arbejder danske håndværkere på at skabe unikke kvalitetssenge og møbler, ment til at vare i generationer. Alle størrelser og mål kan laves | kontakt os for ønsker. 

GETAMA produktion i danmark boxmadras kontinentalseng springmadras topmadras 15

Egetræ giver dig bedre indeklima & velvære

Massiv Egetræ er nemlig ikke kun et godt bæredygtigt byggemateriale. Det har også store fordele for os mennesker, og vores generelle sundhed og velbefindende. Der er solid forskning og en række undersøgelser bag, der ret overbevisende viser, at træ har en synlig effekt på os mennesker.

Det rammer hovedet på sømmet, i forhold til, hvad vi i det moderne samfund kæmper med. Vi har store udfordringer i at være til stede, fordybe os og have en grundlæggende bevidsthed til omverden, fordi vi har travlt. Travlt med arbejde, travlt med pligter, travlt med livet. Den travlhed kan skabe store konsekvenser for vores trivsel og sundhed.

RM20 Sengerammen i massiv egetræ kan hjælpe dig. Den naturlige effekt ved at have naturen tæt på og dufte til naturen er netop det, som giver os mennesker mere ro og afslappethed, i soveværelset vil du nyde godt at et smukt dansk design som samtidig giver dig et sundere indeklima mens du sover. Så ved at være tæt på naturen, omgive sig med træ eller have naturmaterialer tæt på sig i hjemmet, lever man sundere, får mere ro i kroppen og mange oplever, at man bliver mere glad.

Skov og natur

Vi mennesker kan altså på en nem og enkel måde få det bedre og leve længere. Vi behøver ikke tage på lange vandreture i skoven i flere timer, vi kan i princippet bringe naturen til vores nærmiljø, og få en synlig effekt hurtigt gennem brugen af naturmaterialer i hjemmet. 

Vælg RM20 sengerammen og mærk det på din egen krop.

Farver & udtryk | Skab din drømmeseng  

Når du vælger den unikke sengeramme fra den danske sengefabrik Getama får du en sengeramme, lavet til at vare i generationer. Getama bruger kun bæredygtige kvalitetsmaterialer og med et håndværk af højeste kvalitet har du et møbel for livet. RM20 sengerammen kan vælges med en række forskellige overfladebehandlinger og således sikrer vi at du får netop den farve og det udtryk som du ønsker – vi kan nemt sende dig træ farveprøverne eller du kan opleve RM20 sengerammen og samtidig se farverne i vores butik/Showroom.

GETAMA produktion i danmark boxmadras kontinentalseng springmadras topmadras 10

RM20 sengerammen er designet til alle salgs madrasser. Du kan både vælge at lægge elevationsbunde i hvis du ønsker at bruge sengens mange funktioner, til at læse avis, se fjernsyn mm. Du kan også vælge en almindelig lamelbund hvis du kun bruger sengen til at sove i og til sidst kan alle Boxmadrasser også lægges direkte i sengerammen. Vi kan få speciallavet RM20 i alle slags mål | kontakt os for ønsker.

Egenskaber:

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • Over 120 år med dansk design & håndværk
 • Bæredygtige og CO2 neutrale naturmaterialer
 • RM20 kan håndlaves i enhver bredde og længde
 • Skab dit eget unikke udtryk med den farve du ønsker
 • Oplev Getama Sengerammen i vores butik/showroom
 • Ønsker du en træ farveprøve kan du nemt få det tilsendt

Læs om vores mange leveringsmuligheder hér

Skal det være helt unikt?

Alle Getamas Senge, Madrasser, Topmadrasser, Sengerammer og Sengegavle kan laves i præcis det mål du ønsker og hvis du drømmer om en helt speciel farve eller et specielt materiale som Velour, Læder eller noget helt tredje på f.eks. sengegavlen så kontakt os for mulighederne og pris – som udgangspunkt er alt muligt.

getama produktion

HISTORIEN BAG

Getama er indbegrebet af noget ægte dansk, du får noget af det mest danske indenfor Senge og Møbler hvor både designs, håndværket og kvaliteten er i særklasse. Siden 1899 har solidt håndværk på værkstedet i Gedsted skabt unikke Senge og Møbler som i dag har mere end 120års erfaring. Vi kan heldigvis stadigvæk få håndlavet unikke senge og møbler tilpasset den kvalitetsbevidste dansker.

Helt tilbage i 1899 hvor madrasser bestod af halm og lyng fik grundlæggeren Carl Pedersen den lyse idé, at bruge al overskuds tangen som Limfjorden skyllede ind på land hver eneste dag som fyld i madrasserne. Tiderne er skiftet mange gange siden, hvilket ses på de unikke kvalitetsmaterialer som bruges i dag, men håndværket og de bærende designs af blandt andet Hans J. Wegner, der siden 1949 ofte holdt til på værkstedet, hvor han snedkererede, finpudsede og justerede de nye møbler, indtil de tilfredsstillede hans æstetiske smag og var udformet på en helt unik måde. Wegner var én af Getamas hovedarkitekter og tegnede adskillige mesterværker for virksomheden. Wegner er fortsat en vigtig del af det traditionsrige håndværk du får, når du køber ny seng, madras, topmadras og møbler fra Getama. Læs mere om Getama hér

Yderligere information

Vægt 30 kg
SENGERAMME MÅL

Fra gulv til toppen af gavlen 100cm.
Fra gulv til toppen af rammekanten 38cm.
Fra gulv til bunden af rammekanten 20cm.
Bredden 187cm.
Længde 217cm.

INKLUSIV/EKSKLUSIV

– Inklusiv Gavl i massiv egetræs planker – Kan også laves uden gavl, eller med Uld/læder på gavlen – kontakt os for ønsker
– Eksklusiv lamelbund

RAMME

100% Massiv Egetræ

DESIGN & PRODUKTION

Alt fra Getama er 100% dansk design
Alt fra Getama håndlaves i Danmark på Gedsted Møbel og Sengefabrik gennem 120år

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: