uniquebeds.dk

Roots Sovesofa/ Stol fra Karup Design | 90cm

Massiv FSC fyrretræ | Flere Farver

3.199,20 kr3.599,20 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • FSC certificeret træ
 • Liggemål på 90×200 cm
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Øko-tex certificeret materialer
 • Masser af farvemuligheder og stoftyper

Vælg både rammefarve og madrasfarve for at se billeder i den kombination

Ryd

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Roots 90 er essensen af Karup Design DNA: Du får ikke kun en behagelig sofastol, men også en seng. Ved at lægge forbenene ned og justere ryggen får du en blød lænestol. Ved at sænke ryggen helt får du en dejlig seng, hvor du kan genoplade rodfæstet til jorden. Roots 90 transformeres hurtigt og nemt – Roots 90 findes i masser af nøje udvalgte farver.

Derfor er Roots helt unik

Når du vælger en sofastol fra Karup Design får du meget mere end bare en lækker sofastol. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler – at komme fra funktion A til B eller C og tilbage igen er overraskende intuitivt og let. Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads., hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.

Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle sovesofaerne og futonstolene fremstilles af overskuds materiale fra tekstilbranchen. Derudover er alle tekstilerne på Karup Designs sovesofaer, madrasser, futon stole øko-tex certificeret som sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

Futonen i et innovativt dansk design

Denne karakteristiske sofastol stammer fra en gammel japansk opfindelse, den polstrede og sammenfoldelige futonmadras oprindeligt fyldt med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et 3-delt sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “futonsofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-sovesofaer.

En futon er det japanske ord, der bruges til at beskrive et soveværelse. En traditionel japansk futon kan opbevares væk om dagen og tages ud for at sove om natten. En af de største fordele ved futon er, at den er foldbar og tager lidt plads, hvilket perfekt passer til den japanske minimalistiske måde at leve på. Futons placeres for det meste på tatami, hvilket giver en blødere base for futon. Karup Design tog denne japanske tradition og tilføjede den et dansk præg. Vores futon-madrasser er tykkere og tættere end deres traditionelle japanske kolleger. Afhængigt af hvilket produkt de bruges til, kan fyldningen variere. Men de har en ting til fælles: De er meget alsidige og kan om nødvendigt opbevares væk.

futonen giver dig en medium fast sovekomfort. Den totale tykkelse er 12cm. hvoraf de 8m. er 100% naturlig bomuld, på grund af bomulds natur er det blevet brugt i futon madrasser siden tidernes begyndelse. Denne løsning tilpasser sig kroppens konturer og understøtter den i hele dens længde. Bomuld absorberer fugt, der produceres om natten, og i løbet af dagen vil luften cirkulere og fordampe fugtigheden væk. i midten ligger en 4cm. skumkerne som takket være dets blødhed og lethed, giver en let støtte og en blød overflade at sove på. Når du sover konturerer den til kroppens former, og i løbet af dagen vil den komme sig tilbage til sin oprindelige form.

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • FSC certificeret træ
 • Liggemål på 90×200 cm
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Øko-tex certificeret materialer
 • Masser af farvemuligheder og stoftyper

OBS: Videoen viser Roots 140

Yderligere information

Vægt 30 kg
SOFA MÅL

Højde 85cm. Bredde 105cm. Dybde 90cm.

SENGE MÅL

Højde 20cm. Bredde 90cm. Længde 200cm.

MADRAS STØRRELSE

Højde 12cm. Bredde 90cm. Længde 200cm.

MADRAS FYLD

Overskuds materiale fra tekstilbranchen med en kerne af 4cm. skum

BOLSTER

Mixed = 80% Bomuld og 20% Polyester (Øko-tex)
Linen = 50% Bomuld og 50% Hør (Øko-tex)

RAMME

Massiv FSC certificeret Fyrretræ

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Roots Sovesofa/ Stol fra Karup Design | 90cm”

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: