uniquebeds.dk

Tatami sengebunde/måtter/gavle fra Karup Design 100×200

Naturlige Risstrå

1.499,00 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Liggemål på 100×200 cm
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Kan bruges på alverdens måder
 • 100% miljøvenlige naturmaterialer
 • Leveringstid 3 - 6 uger

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Disse autentiske tatami-måtter/sengebunde af overlegen kvalitet er omhyggeligt udformet i traditionel japansk stil. Disse tatami-måtter er fremstillet af vedvarende ressourcer og er miljøvenlige og holdbare nok til at holde op til 20 år med ordentlig pleje. Brug Tatami måtterne til et japansk inspireret gulv underlag, kombiner det med en af ​​Karup Design sengerammer eller under en futon madras. Tatami kan også blive en flot designfunktion, når den bruges som en hovedgærde til din seng eller en legemåtte til børnenes legerum.

Derfor er Tatami helt unik

Når du vælger en Tatami sengebunde/måtte fra Karup Design får du meget mere end bare en lækker sengebund/måtte. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler – at komme fra funktion A til B eller C og tilbage igen er overraskende intuitivt og let. Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads., hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

Tatami i et innovativt dansk design

Denne karakteristiske sengebund/måtte stammer fra en gammel japansk opfindelse. nemlig til brug ved te selskaber eller til at ligge en futonmadras ovenpå. I slutningen af ​​1970’erne førte den japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et 3-delt sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “futonsofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-møbler.

En Tatami sengebund og futon er det japanske ord, der bruges til at beskrive et soveværelse. En traditionel japansk Tatami og futon kan opbevares væk om dagen og tages ud for at sove om natten. En af de største fordele ved futon er, at den er foldbar og tager lidt plads, hvilket perfekt passer til den japanske minimalistiske måde at leve på. Futons placeres for det meste på tatami, hvilket giver en blødere base for futon. Karup Design tog denne japanske tradition og tilføjede den et dansk præg. Karup designs futon-madrasser er tykkere og tættere end deres traditionelle japanske kolleger. Afhængigt af hvilket produkt de bruges til, kan fyldningen variere. Men de har en ting til fælles: De er meget alsidige og kan om nødvendigt opbevares væk.

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Liggemål på 100×200 cm
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Kan bruges på alverdens måder
 • 100% miljøvenlige naturmaterialer

Yderligere information

Vægt 30 kg

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: