uniquebeds.dk

Traditionel futonmadras fra Karup design 120×200

Øko-tex bomuld | Flere farver

2.399,20 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Naturmaterialer
 • Dansk leverandør
 • Øko-tex certificeret
 • Bæredygtig fra start til slut

Vælg madrasfarve for at se billeder i den farve

Ryd
 • Leveringstid 3 - 6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Karup designs traditionelle futonmadras er en 13 cm tyk madras i naturlig bomuld fra top til bund. Alle Karup Designs futons har en højere tæthed og tykkelse end traditionelle japansk futons, Man har her taget alle de bedste egenskaber og kvaliteter fra en traditionel japansk futon og fået nogle af landets bedste innovative designere til at gøre den endnu bedre. Den traditionelle Japanske futon giver dig en meget fast liggekomfort mens denne Futon vil tilpasse sig din krop og støtte de helt rigtige steder – En futon kan ikke sammenlignes med springmadrasser og skummadrasser da en futon som hovedregel er fastere

Derfor er den traditionelle futonmadras helt unik

Karup Designs karakteristiske Futonmadrasser stammer fra en gammel japansk opfindelse, hvor den polstrede og sammenfoldelige futonmadras oprindeligt blev fyldt med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “Futon Sovesofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-sovesofaer og nu også luksus madrasser og sengerammer.

Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af markedets bedste kvalitets naturmaterialer. Derudover er alle tekstilerne som Karup Design bruger  øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • Naturmaterialer
 • Dansk leverandør
 • Øko-tex certificeret
 • Bæredygtig fra start til slut

Tatami-måtter som bund – Et moderne tilvalg under madrassen

De autentiske tatami-måtter af overlegen kvalitet er omhyggeligt udformet i traditionel japansk stil. Tatami-måtterne er fremstillet af vedvarende ressourcer, nemlig naturlige risstrå og er både miljøvenlige og kan holde helt op til 20 år med ordentlig pleje. De kan lægges under madrassen for at give et helt unikt design

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Yderligere information

Vægt 30 kg
MADRAS STØRRELSE

Højde 13cm. Bredde 120cm. Længde 200cm.

MADRAS FYLD

13cm. naturligt bomuld

BOLSTER

Cotton = 100% Øko-Tex certificeret bomuld

MILJØ & SUNDHEDSMÆRKNINGER

Øko-Tex

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: