-15%

Uld hovedpude fra Cocoon | Høj | 60×63

100% Økologisk, GOTS Certificeret & Allergivenlig

849,15 kr

Byd naturen indenfor i soveværelset med Merinould

En uld hovedpude er det perfekte valg til dig, som ønsker en lækker kvalitetspude i 100% økologiske og allergivenlige materialer. Cocoon Merinoulds hovedpuden er fyldt med ubehandlet merinould i den bedste kvalitet omhyllet af Cocoons silkebløde og 100% økologiske & GOTS certificeret bomuld.

  • 100% Dansk design
  • 100% økologisk bomuld
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • 100% Økologisk Merinould
  • 100% bæredygtig & fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
  • GOTS certificeret – Bæredygtig fra start til slut

Alt fra Cocoon bliver leveret i 100% Genanvendt emballage med miljøvenligt naturtape

  • Leveringstid 2-5 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

FÅ EN FORTRYLLENDE SØVN MED EN ULD HOVEDPUDE 60×63

Cocoons Merino uld hovedpude er meget eksklusiv. Uld hovedpuden er lavet af den fineste økologiske merinould betrukket med silkeblød og 100% økologisk bomuld. Cocoons uld hovedpude er fyldt med en blød kartning af ubehandlet økologisk merinould. Hovedpuden føles derfor ekstra luftig og lækker. Cocoons Merino uld serie er udviklet og designet i Danmark
Forskning har bevidst at både børn og voksne sover bedre i uld fremfor mange andre traditionelle soveprodukter. Med en ulddyne & uld hovedpude får du en dejlig fortryllende nattesøvn.
100% ØKOLOGISK & EKSLUSIVT
Cocoons Merino Uld er en serie af eksklusive og økologiske soveprodukter. Serien er udviklet og designet i Danmark og produceres af den bedste certifceret metervare på markedet og fyldes med den fneste rene merinould. Serien består af dyner og puder til baby, junior og voksen.
Der er hverken brugt kemikalier, pesticider eller syntetiske fibre til at fremstille Cocoons uldprodukter.
UNIK ÅNDBARHED
Uldfberen er kendt for sine fantastiske varmeregulerende egenskaber, hvorfor den også er en de mest brugte materialer i beklædning. Uld har en fantastisk evne til at hjælpe kroppen med at regulere temperaturen, idet uldens isolerende hule fbre skaber en termoregulerende effekt, der sørger for at fugten konstant kan passere igennem.
Merinould er utrolig åndbar, og vil sørge for at du få en dejlig tempereret og stabil søvn.
ANTI BAKTERIEL & ALLERGIVEN
Cocoons merinould er naturlig og ubehandlet gennem forarbejdningsprocessen for derved at kunne skabe et så rent og naturligt produkt som muligt. Uldfberens naturlige overfade af lanolin skaber et antibakterielt miljø, som beskytter fberen mod husstøvmider, afhjælper lugtdannelse og gør merinoulden i stand til at fungere selvrensende
Merinould indeholder lanolin, som gør at husstøvmider og bakterier ikke kan leve i uldfiberen.
MERINOFÅRET
Merinofåret er verdens talrigeste fårerace og stammer oprindeligt fra Spanien, men er i dag udbredt til hele verden. Til Cocoons Merino Uld produkter anvendes kun uld fra merinofår, som har sin daglige gang i bjergene. Disse får producerer en længere uld grundet den koldere luft i bjergene. Fårene producerer gennemsnitlig 3-6 kg uld om året, og vi bruger til sammenligning 1,4 kg til Cocoons medium voksendyne
Idet vi kun bruger uldfibre over 8 cm, vil vores produkter føles mere luftige, samtidig med at de bliver mere åndbare og bedre varmeregulerende.
DYRVELFÆRD HELT I TOP
Cocoon har valgt at producere deres ulddyner fra merinofår, som har sin daglig gang i bjergene, da disse får producere en længere uld grundet det koldere klima. Idet Cocoon vælger en længere uldfiber føles ulddynerne mere luftige, samtidig med at ulddynerne bliver mere åndbare og bedre varmeregulerende.
Når Cocoon vælger uldleverandører, er det ikke kun vigtigt at kvaliteten af merinoulden er i top, men også at ulden bliver produceret i dyrenes tarv. Cocoon har derfor en streng politik om, 100% af ulden kommer fra merinofår, som er fritgående, bliver klippet på en ordentlig og fair måde mens de har et godt liv
VEDLIGEHOLDELSE
Dit merinould produkt er nemt at vedligeholde, da ulden er selvrensende. For at bevare merinouldens unikke egenskaber anbefaler vi, at du ikke vasker dit uldprodukt. Hvis uheldet skulle være ude, anbefaler vi, at du pletvasker produktet. For at bibeholde luftigheden og letheden i produktet skal produktet luftes regelmæssigt.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 60 × 63 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Uld hovedpude fra Cocoon | Høj | 60×63”