-15%

Uld Vinterdyne fra Cocoon 240×220

100% Økologisk, GOTS Certificeret & Allergivenlig

3.823,30 kr

Byd naturen indenfor i soveværelset med Merinould

En ulddyne med merinould er et godt alternativ til en silkedyne, da de har de samme gode egenskaber og føles meget ens. Merinould er særlig populær på grund af uldens helt fantastiske temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber. En vinterdyne med uld er også antibakteriel, og den skal derfor ikke vaskes som en traditionel dundyne. Forskning har bevidst at både børn og voksne sover bedre i uld fremfor mange andre traditionelle soveprodukter.

 • 100% Dansk design
 • 100% økologisk bomuld
 • Antibakteriel & Allergivenlig
 • 100% Økologisk Merinould
 • 100% bæredygtig & fri for kemi
 • Åndbar & Temperaturregulerende
 • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
 • GOTS certificeret – Bæredygtig fra start til slut

Alt fra Cocoon bliver leveret i 100% Genanvendt emballage med miljøvenligt naturtape

 • Leveringstid 2-5 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

FÅ EN FORTRYLLENDE SØVN MED EN ULD VINTERDYNE

Cocoon Merino uld vinterdyne er en eksklusiv ulddyne i 240×220 cm. Denne vinterdyne af uld er lavet af den fineste økologiske merinould betrukket med silkeblød og 100% økologisk bomuld. Vinterdynen føles derfor ekstra luftig og lækker. Vores Cocoon Merino serie er udviklet og designet i Danmark. 

Forskning har bevidst at både børn og voksne sover bedre i uld fremfor mange andre traditionelle soveprodukter. Med en uld vinterdyne får du en dejlig fortryllende nattesøvn.

100% ØKOLOGISK & EKSKLUSIVT

Cocoon Merino uld er en serie af eksklusive og økologiske soveprodukter. Serien er udviklet og designet i Danmark og produceres af den bedste certifceret metervare på markedet og fyldes med den fineste rene merinould. Serien består af dyner og puder til baby, junior og voksen.

Der er hverken brugt kemikalier, pesticider eller syntetiske fibre til at fremstille Cocoon uldprodukter.

UNIK ÅNDBARHED

Uldfiberen er kendt for sine fantastiske varmeregulerende egenskaber, hvorfor den også er en de mest brugte materialer i beklædning. Uld har en fantastisk evne til at hjælpe kroppen med at regulere temperaturen, idet uldens isolerende hule fibre skaber en termoregulerende effekt, der sørger for at fugten konstant kan passere igennem.

Merinould er utrolig åndbar, og vil sørge for at du få en dejlig tempereret og stabil søvn.

ANTIBAKTERIEL & ALLERGIVENLIG

Cocoon merinould er 100% naturlig og ubehandlet gennem forarbejdningsprocessen for derved at kunne skabe et så rent og naturligt produkt som muligt. Uldfiberens naturlige overflade af lanolin skaber et antibakterielt miljø, som beskytter fiberen mod husstøvmider og afhjælper lugtdannelse som gør merinoulden i stand til at fungere selvrensende

Merinould indeholder lanolin, som gør at husstøvmider og bakterier ikke kan leve i uldfiberen.

MERINOFÅRET

Merinofåret er verdens talrigeste fårerace og stammer oprindeligt fra Spanien, men er i dag udbredt til hele verden. Til Cocoon Merino Uldprodukterne anvendes kun uld fra merinofår, som har sin daglige gang i bjergene. Disse får producerer en længere uld grundet den koldere luft i bjergene. Fårene producerer gennemsnitlig 3-6 kg uld om året, og Cocoon bruger til sammenligning 1,4 kg til vores medium voksendyne

Idet Cocoon kun bruger uldfibre over 8 cm, vil Cocoon produkter føles mere luftige, samtidig med at de bliver mere åndbare og bedre varmeregulerende.

Læs meget mere om Merino uld hér

DIN DYNEGUIDE

Alle Cocoon vinterdyner er helårsdyner, men da vi som forbrugere oftest har individuelle præferencer til, hvordan vi bedst kan lide vores dyne og pude, produceres Cocoon merinoulddyner i tre forskellige vægtklasser.

 • Sval er en 300g ulddyne til dig, som har brug for en sval dyne.
 • Lun er en 500g ulddyne til dig, som har brug for en lun dyne. Lun kan betegnes som en helårsdyne.
 • Varm er en 700g ulddyne til dig, som har brug for en varm dyne til de kolde nætter.

DYRVELFÆRD HELT I TOP

Cocoon har valgt at producere alle deres uld vinterdyner fra merinofår, som har sin daglig gang i bjergene, da disse får producere en længere uld grundet det koldere klima og da Cocoon vælger en længere uldfiber føles ulddynerne mere luftige og lækre, samtidig med at alle deres ulddyner bliver mere åndbare og bedre varmeregulerende.

Når Cocoon vælger uldleverandører, er det ikke kun vigtigt at kvaliteten af merinoulden er i top, men også at ulden bliver produceret i dyrenes tarv. Cocoon har derfor en streng politik om at 100% af ulden skal komme fra merinofår, som er fritgående og bliver klippet på en ordentlig og fair måde mens de har et godt liv.

Du kan læse om hvordan du finder den rigtige dyne hér

VEDLIGEHOLDELSE

Dit merinould produkt er nemt at vedligeholde, da ulden er selvrensende. For at bevare merinouldens unikke egenskaber anbefaler Cocoon, at du ikke vasker dit uldprodukt. Hvis uheldet skulle være ude, anbefaler Cocoon, at du pletvasker produktet. For at bibeholde luftigheden og letheden i produktet skal produktet luftes regelmæssigt.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 240 × 220 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Uld Vinterdyne fra Cocoon 240×220”

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: