uniquebeds.dk

Unique Boxmadras fra Getama 140×210 | Uniquepocket + Bonnel

2i1 Unique komfortzone + Bonnel | Naturlatex & Uld + RAMI | Økocertificeret | Flere farver

28.199,00 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • 2i1 affjedring for unik komfort
 • Øko-Tex certificeret kvalitetsmaterialer
 • kan skræddersyes i enhver bredde og længde
 • Bæredygtigt RAMI lavet af 80% Uld & 20% RAMI
 • Oplev Getama Boxmadrassen i vores butik/showroom
 • Ønsker du en Stofprøve & Træprøve kan du nemt få det tilsendt

Vi anbefaler at du tilvælger en rullemadras da den forlænger levetiden betydeligt og nemt kan vaskes

Vælg farve på betræk for at se billeder i den farve

Ryd
  • kr
  • 639.2 kr
  • 3872 kr
  • kr
 • Leveringstid 2 - 6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

LUKSURIØSE BOXMADRASSER FRA GETAMA

Unique Boxmadrassen er Getamas nyeste skud på stammen og giver dig den mest optimale løsning, nemlig en ny økocertificeret fjeder som bliver opbygget efter to-i-en princippet. Det vil sige, at der indeni de store posefjedre, ligger endnu en fjeder, kaldet multiposefjeder og begge fjedre bliver syet separat i hver sin lille pose. Med denne opbygning er det nu muligt at få en seng med fjedre som tilpasser sig dig og din krop. Her får du en helt unik tilpasset støtte og komfort med optimal bæreevne. Unique fjederen synker du mere ned, for at to-i-en effekten kan omfavne din krop og støtte dig alle de rigtige steder. Med Unique Boxmadrassen får du altså en madras med progressive egenskaber; det vil sige, du oplever komforten fra den blødere madras, mens du får støtten fra den fastere madras. – Husk altid en topmadras som afslutning på komforten og en rullemadras, da den nemt kan vaskes og sikre et sundt og allergivenligt sovemiljø.

GETAMA produktion i danmark boxmadras kontinentalseng springmadras topmadras 13

Økocertificeret kvalitetsmaterialer | Sunde & allergivenlige Tekstiler og Fjedre

Alle tekstilerne helt ned til de små poser rundt om fjedrene og Getamas metalfjedre er økocertificeret med Øko-tex mærkningen, det er din garanti for en allergivenlig og sund søvn. Derudover består fjederposerne af et meget slidstærkt ”ikke vævet spundbånd”, som giver en masse unikke egenskaber som; slidstyrke, allergivenlighed og en lang levetid.

Alle Getamas fjedre har varmehærdede fjederegenskaber, det vil sige de holder både formen og fastheden, mens de hverken bliver mindre elastiske eller mister fastheden mens du sover igennem hele levetiden og indenfor enhver fjedertype kan Getama vælge tykkelse på fjedertråden. Det betyder at jo mere du vejer, jo tykkere skal fjederen være af hensyn til bæreevne og fasthed – f.eks. 1,6 mm, 1,8 mm og 2,0 mm. derfor kan du også hos os vælge mellem en medium fasthed til dig under 75kg. og en fast fasthed til dig over 75kg. Hvis du vejer under 75kg. og alligevel ønsker en fast seng kan du selvfølgelig godt vælge det og omvendt.

LUKSURIØSE TOPMADRASSER FRA GETAMA

Kun det bedste er godt nok når du skal have en topmadras som skal komplimentere Unique Boxmadrassen. Derfor får du Getamas bedste topmadras i naturlatex som er både åndbar og allergivenlig, Naturlatex bliver tappet fra de sydøstasiatiske gummitræer kaldet Hevea Brasiliensis og er et CO2-negativt materiale, hvilket betyder at gummitræerne optager mere kuldioxid fra atmosfæren, end der udsendes under transport og forarbejdning.

Naturlatex traeer

Økocertificeret betræk | 100% organisk RAMI & komfortabelt Stretch

I de fleste hjem ses sengen som det centrale møbel i soveværelset og netop derfor giver Getama dig muligheden for at din nye Boxmadras får det ”lille ekstra”, der gør hele forskellen. Når du vælger ny seng, madras, topmadras og sengegavl fra Getama, får du muligheden for selv at vælge den farve du bedst kan lide med tekstilet RAMI som består af 100% naturlige plantefibre og er i familie med naturlig Hør og er derfor bæredygtigt og allergivenligt. Getama har gennem kvalitets uld og den unikke RAMI skabt en smuk og slidstærk kombination gennem 80% naturlig Uld og 20% naturlig RAMI. På overfladen er der syet stretch i for at give en ekstra lækker blødhed og komfort. Det er den perfekte sammensætning for at få en slidstyrke og levetid udover det sædvanlige i et smukt dansk design.

RAMI har været anvendt i flere tusinde år grundet de gode egenskaber, helt tilbage fra de gamle egypteres tid, har man brugt RAMI til de mest eksklusive tekstiler og klæder. Getama har nøje udvalgt RAMI serien, lige fra de mere moderne og kulørte farver til tidsløse farver. Alle farverne vil sætte en smuk ramme om din nye seng, madras, topmadras og sengegavl. Med Getama bliver du sikret et smukt dansk design som håndlaves i Danmark, med over 120års traditioner og kvalitet i særklasse.

Getama topmadrasser i hypersoft naturlatex og bomuld RAMI paa vaerkstedet

Betrækket bliver syet af værkstedets egen syerske. Præcision er afgørende for at du får denne organiske RAMI tæt monteret omkring Boxmadrassen og topmadrassen, hvilket danner en blød, åndbar og beskyttende overflade. 

Sådan bygges din nye Unique Boxmadras op:

 • På toppen får du en topmadras med en kerne af åndbar naturlatex omsvøbt af bæredygtigt RAMI og Stretch på liggefladen

 • Hele Boxmadrassen omsvøbes af bæredygtigt RAMI i 80% Uld og 20% RAMI + Stretch på liggefladen

 • Det øverste lag fjedre kaldet Uniquepocket fjedre, giver dig én stor 2i1 komfortzone omsluttet af bæredygtigt waterlilly skum

 • Det nederst lag fjedre, kaldet Bonnel fjedre giver dig den sidste komfort omsluttet af en solid træramme i 10cm + 16 bundlameller

Egenskaber

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • 2i1 affjedring for unik komfort
 • Øko-Tex certificeret kvalitetsmaterialer
 • kan skræddersyes i enhver bredde og længde
 • Bæredygtigt RAMI lavet af 80% Uld & 20% RAMI
 • Oplev Getama Boxmadrassen i vores butik/showroom
 • Ønsker du en Stofprøve & Træprøve kan du nemt få det tilsendt

Læs om vores mange leveringsmuligheder hér

Skal det være helt unikt?

Getama topmadrasser i hypersoft naturlatex og bomuld RAMI paa vaerkstedet 1

Alle Getamas Senge, Madrasser, Topmadrasser og Sengegavle kan laves i præcis det mål du ønsker og hvis du drømmer om en helt speciel farve eller et specielt materiale som Velour, Læder eller noget helt tredje så kontakt os for mulighederne og pris – som udgangspunkt er alt muligt.

HISTORIEN BAG

Getama er indbegrebet af noget ægte dansk, du får noget af det mest danske indenfor Senge og Møbler hvor både designs, håndværket og kvaliteten er i særklasse. Siden 1899 har solidt håndværk på værkstedet i Gedsted skabt unikke Senge og Møbler som i dag har mere end 120års erfaring. Vi kan heldigvis stadigvæk få håndlavet unikke senge og møbler tilpasset den kvalitetsbevidste dansker.

Helt tilbage i 1899 hvor madrasser bestod af halm og lyng fik grundlæggeren Carl Pedersen den lyse idé, at bruge al overskuds tangen som Limfjorden skyllede ind på land hver eneste dag som fyld i madrasserne. Tiderne er skiftet mange gange siden, hvilket ses på de unikke kvalitetsmaterialer som bruges i dag, men håndværket og de bærende designs af blandt andet Hans J. Wegner, der siden 1949 ofte holdt til på værkstedet, hvor han snedkererede, finpudsede og justerede de nye møbler, indtil de tilfredsstillede hans æstetiske smag og var udformet på en helt unik måde. Wegner var én af Getamas hovedarkitekter og tegnede adskillige mesterværker for virksomheden. Wegner er fortsat en vigtig del af det traditionsrige håndværk du får, når du køber ny seng, madras, topmadras og møbler fra Getama. Læs mere om Getama hér

GETAMA produktion i danmark boxmadras kontinentalseng springmadras topmadras 15

30 nætters komfort Garanti = Din sikkerhed 

Vi er sikre på at vi finder den Boxmadras som passer til dig, som ekstra sikkerhed får du altid 30 nætters komfort garanti på alle vores senge og madrasser. Det tager 10-20 nætter for kroppen at vænne sig til en ny komfort og kropsstøtte, men skulle du alligevel indenfor 30 nætter føle at din nye seng/madras enten er for blød eller for fast, tilbyder vi altid gratis ombytning af kernen/fastheden.

25 års udvidet Garanti = Kvalitet i topklasse

Vi tilbyder 25 års udvidet garanti på alle vores Senge og madrasser, vi står inde for kvaliteten og håndværket.

Yderligere information

Vægt 30 kg
BOXMADRAS STØRRELSE

Højde 29cm. Bredde 140cm. Længde 210cm.
Højde er 35cm med topmadras + ben

BOXMADRAS BETRÆK

100% organisk RAMI i 80% Uld og 20% RAMI med Stretch på liggefladen

BOXMADRAS FYLD

Det øverste lag fjedre kaldet Smartpocket fjedre, giver dig én stor 2i1 komfortzone omsluttet af bæredygtigt waterlilly skum
Det nederst lag fjedre, kaldet Bonnel fjedre giver dig den sidste komfort omsluttet af en solid træramme i 10cm + 16 bundlameller

FASTHEDER

Medium – anbefales til dig under 75kg.
Fast – anbefales til dig over 75kg.

TOPMADRAS STØRRELSE

Højde 6cm. Bredde 140cm. Længde 210cm.

TOPMADRAS BETRÆK

100% organisk RAMI i 80% Uld og 20% RAMI med Stretch på liggefladen

TOPMADRAS FYLD

Naturlatex

INKLUSIV/EKSKLUSIV

– Sengegavlen er et tilvalg da der er flere muligheder
– Sengebenene er et tilvalg da der er flere valgmuligheder

GARANTI

25 års udvidet garanti på Boxmadrassen – Vi står inde for kvaliteten og håndværket.

MILJØ & SUNDHEDSMÆRKNINGER

Øko-Tex certificeret

DESIGN & PRODUKTION

Alt fra Getama er 100% dansk design
Alt fra Getama håndlaves i Danmark på Gedsted Møbel og Sengefabrik

VASKEVEJLEDNING

Det er kun muligt at vaske betrækket på topmadrasserne, da der er monteret en lynlås, så det nemt kan afmonteres og vaskes ved 40 ° C. Vi anbefaler dog at vaske ved 30 ° C for at lægge mindre belastning på miljøet.
– Da disse betræk krymper i vask anbefaler vi at du lægger en rullemadras på sengen som nemt kan vaskes og samtidig er allergivenlig.

TØRRING

Stræk i betrækkets ender efter vask for at forhindre det krymper og lad det derefter lufttørre.

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: