uniquebeds.dk

Wrap Sovesofa/ madras fra Karup Design

Øko-tex | Flere farver

1.599,20 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Liggemål på 70×200 cm
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Øko-tex certificeret materialer
 • Masser af farvemuligheder og stoftyper

Vælg madrasfarve for at se billeder i den farve

Ryd

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Til yoga, til læsning, til gåder eller lidt søvn – Wrap er både en futonstol og en futonmadras med en slank silhuet af en sovesofa med en behagelig rund pude. Bliv jordforbundet ved at bruge Wrap både som en liggestol og en madras. Wrap findes i masser af nøje udvalgte farver.

Derfor er Grab helt unik

Når du vælger en futonstol/madras fra Karup Design får du meget mere end bare en lækker futonstol/madras. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler – at komme fra funktion A til B eller C og tilbage igen er overraskende intuitivt og let. Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads., hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

Futonen i et innovativt dansk design

Denne karakteristiske futonstol/madras stammer fra en gammel japansk opfindelse. Den polstrede og sammenfoldelige futonmadras er oprindeligt fyldt med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et 3-delt sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “futonsofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-sovesofaer.

En futon er det japanske ord, der bruges til at beskrive et soveværelse. En traditionel japansk futon kan opbevares væk om dagen og tages ud for at sove om natten. En af de største fordele ved futon er, at den er foldbar og tager lidt plads, hvilket perfekt passer til den japanske minimalistiske måde at leve på. Futons placeres for det meste på tatami, hvilket giver en blødere base for futon. Karup Design tog denne japanske tradition og tilføjede den et dansk præg. Vores futon-madrasser er tykkere og tættere end deres traditionelle japanske kolleger. Afhængigt af hvilket produkt de bruges til, kan fyldningen variere. Men de har en ting til fælles: De er meget alsidige og kan om nødvendigt opbevares væk.

futonen giver dig en medium fast sovekomfort. Den totale tykkelse er 12cm. hvoraf de 8m. er 100% naturlig bomuld, på grund af bomulds natur er det blevet brugt i futon madrasser siden tidernes begyndelse. Denne løsning tilpasser sig kroppens konturer og understøtter den i hele dens længde. Bomuld absorberer fugt, der produceres om natten, og i løbet af dagen vil luften cirkulere og fordampe fugtigheden væk. i midten ligger en 4cm. skumkerne som takket være dets blødhed og lethed, giver en let støtte og en blød overflade at sove på. Når du sover konturerer den til kroppens former, og i løbet af dagen vil den komme sig tilbage til sin oprindelige form.

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Liggemål på 70×200 cm
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Øko-tex certificeret materialer
 • Masser af farvemuligheder og stoftyper

Yderligere information

Vægt 30 kg
Vælg Madras farve

Beige Mixed, Bordeaux Mixed, Dark Grey Mixed, Grey Mixed, Linen, Mocca Mixed, Natural Mixed, Olive Green Mixed, Petrol Blue Mixed

STOLE MÅL

Højde 40cm. Bredde 70cm. Dybde 120cm.

SENGE MÅL

Højde 12cm. Bredde 70cm. Længde 200cm.

MADRAS FYLD

Overskuds materiale fra tekstilbranchen med en kerne af 4cm. skum

BOLSTER

Mixed = 80% Bomuld og 20% Polyester (Øko-tex)
Linen = 50% Bomuld og 50% Hør (Øko-tex)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Wrap Sovesofa/ madras fra Karup Design”

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: