uniquebeds.dk

Ziggy sengeramme fra Karup design 140×200

Massiv FSC fyrretræ | Flere farver

4.224,35 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • FSC certificeret
 • Naturmaterialer
 • Dansk leverandør
 • Masser opbevaringsplads
 • Bæredygtig fra start til slut

Vælg rammefarve for at se billeder i den farve

Ryd
  • 2319.2 kr
 • Leveringstid 3-6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Ziggy sengerammen er designet med stor vægt på naturmaterialer og funktionalitet. Det bløde buede sengestel er lavet af massivt FSC®-certificeret fyrretræ og fås i naturligt lys træfarve eller belagt med sort vandbaseret lak. Ziggy’s funktionalitet er bygget ind i rammen af ​​i alt seks åbne opbevaringsrum, der giver mulighed for mere lagerplads i mindre lejligheder eller hjem. For at gemme dine yndlingshistorier til sengetid har rammen et smart sidelomme-system. Desuden giver den brede rammeoverflade dig mulighed for nemt at oplade dine smartphones, smartwatches mm. lige ved din side. En tatami måtte kan tilføjes for at skabe et japansk look til dit soveværelse.

Derfor er Ziggy sengerammen helt unik

Når du vælger en Sengeramme fra Karup Design får du meget mere end bare en lækker sengeramme. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler – Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads., hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.

Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af overskuds materiale fra tekstilbranchen. Derudover er alle tekstilerne Karup Design bruger øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • FSC certificeret
 • Naturmaterialer
 • Dansk leverandør
 • Masser opbevaringsplads
 • Bæredygtig fra start til slut

Futonen i et innovativt dansk design – Et tilvalg som er skabt til Ziggy

Karup Designs karakteristiske Futonmadrasser stammer fra en gammel japansk opfindelse, hvor den polstrede og sammenfoldelige futonmadras oprindeligt blev fyldt med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “Futon Sovesofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-sovesofaer og nu også luksus madrasser og sengerammer. Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af markedets bedste kvalitets naturmaterialer. Derudover er alle tekstilerne som Karup Design bruger øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Tatami-måtter som bund – Et moderne tilvalg under madrassen

De autentiske tatami-måtter af overlegen kvalitet er omhyggeligt udformet i traditionel japansk stil. Tatami-måtterne er fremstillet af vedvarende ressourcer, nemlig naturlige risstrå og er både miljøvenlige og kan holde helt op til 20 år med ordentlig pleje. De kan lægges under madrassen for at give et helt unikt design

Yderligere information

Vægt 30 kg
SENGERAMME MÅL

Højde 29cm. Bredde 148cm. Længde 205cm.

RAMME

Massiv FSC certificeret Fyrretræ

INKLUSIV

Lamelbund

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: