Lad os pakke din gave ind i FCS certificeret & 100% Genanvendte naturmaterialer

Mange prøver at skrue ned for gaveræset og købe kvalitet over kvantitet, men glemmer gavepapiret. Hver jul bruger vi danskere 825 tons gavepapir, som ofte ryger direkte i skraldespanden.

Vi kender det nok alle sammen. Vi sidder mætte, fornøjede og salige efter både julemiddag og gaveoppakning og betragter vores gaver og måske også et par glade børn, der allerede er i gang med at nærstudere deres nye legetøj. Men inden afslutningen på juleaften er der højst sandsynligt – hvis vi tager udgangspunkt i den gennemsnitlige familien Danmark – en kæmpe bunke knitrende gavepapir, der skal ryddes op. Og mængden er langt fra ubetydelig.

Vi pakker din gave ind i FSC certificeret & 100% Genanvendt gavepapir & snor
Vi sætter et FSC certificeret “til og fra” kort på gaven og skriver dine ønskede navne på
Vi sender gaven hjem til dig eller direkte til gavemodtageren i hele Danmark
Alt sammen for kun 49kr. – Gælder alle Dyner, Puder, Sengetøj & vaskeprodukter

En opgørelse fra Affaldplus viser, at vi danskere bruger 825 ton gavepapir hver eneste jul. Det betyder at hver dansker i gennemsnit anvender en rulle (150 g) gavepapir i løbet af julen. ”Men det er jo bare gavepapir” tænker du måske. Men for at producere gavepapir, som ofte er fyldt med imprægnering og kemikalier i forhold til farve, glitter og glimmer, skal der bruges store mængder af både vand, træ og kemikalier. 825 tons gavepapir kræver den svimlende sum af 891 ton træ, 77.577 ton vand og 837 ton kemikalier, ifølge samme undersøgelse. Det er store tal, der er svære at forholde sig til, men for at konkretisere det mest muligt, kræver produktionen af gavepapiret alene på vandposten, hvad der svarer til 1.550 danskeres vandforbrug på et år, ifølge undersøgelsen fra Affaldplus.
forbrug af gavepapir dansk

Vores tip – Genbrug papiret

En klassiker som du måske har set, de ældre i din familie bruge. En tradition der er blevet genoplivet, fordi vi er blevet mere opmærksomme på, at vores forbrug har en bagside og vi vil være mere bæredygtige og ja, vi smilede også overbærende af vores forældre og bedsteforældre, da vi var yngre, men vi er kommet på bedre tanker.

Hav altid en god saks klar, når du pakker gaver op. Så kan du klippe tape over og bevare papiret pænt, uden at rive det i stykker. Du kan stryge det, hvis du synes det er blevet for krøllet, eller du kan krølle det hele lidt mere – så det bliver ensartet at se på. Gem også fine gaveæsker, papæsker og flotte gavebånd – Det er bedre for dig og miljøet.